Udtalelser fra tidligere lejere

Send gerne mail med jeres anmeldelse af huset og tips til kommende lejere.

Ilsøe, 2021

Kære Iben og Jakob

Tak for en fantastisk uge i jeres skønne, luksuriøse sommerhus. Vi har nydt det dejlige område ligesåvel som huset, hvor alt er gennemtænkt lige fra den smarte dørlås til de mange siddepladser både inde og ude, gode muligheder for afslapning samt underholdning i form af både inden- og udendørsspil, splinterny saunatønde og vildmarksbad, som er blevet flittig brugt.

Ibenholt er den perfekte ramme for en dejlig ferie i det nordjyske og får vores varmeste anbefalinger. Tusind tak for denne gang - vi glæder os til at komme tilbage.

De bedste sommerhilsner

Familien Ilsøe i Skjern. 

Larsen, 2021

Det er absolut i topklasse, utroligt velbeliggende, veludstyret og kort sagt FANTASTISK at være i. Man sover fantastisk i sengene og vildmarksbadet er simpelthen skønt. Så absolut de bedste anbefalinger herfra   

Svendsen, 2021

Vi har haft den skønneste ferie og jeg må sige det er en sand fornøjelse at komme til et så rent og lækkert hus.

Pedersen, 2021

Dejligt nyt sommerhus i naturskønne omgivelser. Dejlig stor sydvendt terrasse med masser af plads. Dejligt hus med alt i udstyr, gode materialer og møbler og 4 gode dobbeltsenge. Lækkert med vildmarksbad og super Sauna.....nemme at varme op. Kommer med glæde igen!

Andersen, 2021

vi kan på det varmeste anbefale at snuppe en uge i sommerhuset Ibenholt, hvor stilheden og de lækre omgivelser er det bedste man kan byde krop og sjæl, og at Grønhøj strand er verdensklasse gør det jo ikke dårligere, vores varmeste anbefaling , Fam Andersen, Langå

Engbjerg, 2021

Tusind tak for en fantastisk weekend i jeres lækre sommerhus. Alt er forløbet som det skulle så kan kun anbefale jeres sommerhus til familie og venner. Når man sidder i vildmarksbadet eller saunaen og nyder udsigten så sænker roen sig. Tusind tak for en vidunderlig oplevelse. 

Hansen, 2021

Meget luksuriøst og hyggeligt sommerhus, som rummer alt man skal bruge for at få en dejlig ferie. Sommerhuset er placeret i skønne rolige omgivelser hvor der er rig mulighed for at slappe af, men ligger samtidig også tæt på by og andre oplevelser/seværdigheder hvis man ønsker der skal ske lidt mere. Stor anbefaling herfra. 

Andersen, 2021

Super lækkert sommerhus til 8 personer, som er indrettet rigtig godt så det ikke føles trængt når man er 8 personer under samme tag. Sommerhuset ligger i et rigtig fint område, og der er ikke langt til stranden. Alt var i den skønneste orden og der var pæn rent da vi ankom. Herfra lyder der kun en kæmpe anbefaling  

Schmidt, 2022

Dejligt sommerhus i skønne omgivelser. Vi har virkelig nydt nogle dag i familiens skød, der har givet os minder for livet og balsam for krop og sjæl. Sommerhuset har på trods af nybyg stil, alligevel en gammel hyggelig charme over sig.
Kan anbefales og vi kommer gerne igen en anden gang og selv om der ikke er nogen der byder velkommen når man kommer, bliver man alligevel omfavnet af huset og dens sjæl og stil. 

Aamann, 2022

Tak for et dejligt ophold i jeres flotte sommerhus Ibenholt! Vi oplever Iben og Jacob som meget professionelle værter, med nem kommunikation, og hurtigt svar ved kontakt. Fremragende beliggenhed, når man ønsker fred og ro, smuk udsigt som blev nydt i timevis fra vildmarksspaen og saunaen. Gode senge, dyner, puder og et køkken som har alt i udstyr, hvilket indbyder til at man kan lave fantastisk mad, for intet mangler her! -Ligeledes findes der masser af underholdning i huset både til indendørs og udendørs aktiviteter. Dørkodelås, fungerer rigtig godt, så ikke man skal have nøgler med rundt når man skal på tur. Vi har haft en fantastisk ferie i huset, og vi kommer gerne igen. 

Nielsen/Sørensen, 2021

Kære Iben og Jacob

Vi vil anbefale jeres sommerhus og alle dets faciliteter! Vi nød os og vores børn i fulde drag hele efterårsferien. Mit første kriterie for en succes i et sommerhus er: det skal være rent! Og I leverer😊. Det var perfekt. Dernæst havde vi en fest (mere end 1 gang) i vildmarksbadet og brugte saunaen dertil. En aften sad vi også bare i saunaen i sokker, uden at tænde op, og så mørket lægge sig over søen og lysene tænde rundt omkring. Køkkenet er total udstyret med alt hvad hjertet begærer, når man holder ferie. Manden var ikke til at drive ud af lænestolen og ungerne var kreative på hele længden af 10 mands spisebordet. Alt er gennemtænkt og faktisk blev jeg lidt betuttet, da jeg opdagede at selv æggebægrene matcher sofapuderne. Selve kvarteret er jo meget nyt og dermed ikke så spændende endnu, men det opvejes af at have alt det liv omkring søen lige ved bagdøren. Vi så "mini sort sol" af fugle, vi så svaner, gæs og egern. Vi gik til stranden (og farede vild i et andet sommerhuskvarter), vi var i Løkken og var så heldige, at vi så en stor flok unge mennesker, der skulle surfe i efterårsferien. Endelig var vi super glade, for alle de skønne brætspil I stillede til rådighed. Tak - og vi vil gerne komme igen.

Familien Nielsen/Sørensen


Juul, 2022

Et skønt, gennemtænkt og moderne sommerhus. Huset er meget velindrettet med fornemmelse af mere plads end de 110 kvm. Vi har haft det skønneste ophold i huset, hvor alt forefindes til at skabe rammerne om hygge, velvære og tid til hinanden. Huset er veludstyret med alt det husgeråd man behøver, velfungerende wi-fi og andre tekniske vidundere og huset ligger i fredelige omgivelser, dejligt ugenert."

Bedste hilsner


Grønkjær, 2022

Vi var så heldige at leje jeres sommerhus sidste weekend sammen med et hold venner:-)
Fantastisk sted og det mest veludstyrede sommerhus, vi nogensinde har besøgt:-)
Skønt!

Kofoed, 2023

Skønt beliggende sommerhus. Det meget velholdt og FULDT udstyret med alt hvad man har brug for! Lækkert der mulighed for at hoppe i vildmarksbad og sauna, hvis man lyster. Vi kan kun varmt anbefale sommerhuset Ibenholt 

Hungerland, 2023

Das Haus ist wunderschön, sehr modern und mit sehr viel Liebe eingerichtet. Es steht im Neubaugebiet, sehr Nahe am Campingplatz, bei dem man sich fürs Frühstück Brot und Brötchen bestellen kann. Auch zum Strand ist es nicht weit. Im Haus ist alles, was man benötigt. Die Küche ist perfekt ausgestattet. Die 4 Schlafzimmer sind mit bequemen Betten ausgestattet. Ein besonderes Highlight ist die Außensauna, die sich recht schnell aufheizt. Das Wildnisbad außen hat uns nicht ganz so gut gefallen, weil es leider sehr lange und sehr viel Holz benötigt, um warm zu werden. Die Mühe war es uns nicht mehrfach wert.

Begeistert waren wir vom Schlossmechanismus. Die Haustür lässt sich mit einem Code öffnen, so dass man nicht immer schauen muss, wo der Schlüssel ist. Besonders, wenn man mit zwei Familien im Haus wohnt, ist das sehr praktisch.

Wir haben trotz Sturm zwei tolle Wochen im Haus verbracht und uns sehr wohl gefühlt.

Henzel, 2023

Tolles, sauberes, neues Haus. Hell und freundlich.

Trotz der Größe versorgt die Wärmepumpe alles gut mit Wärme. Uns war nicht kalt :)

Das Haus hat ausreichend von allem was man täglich so braucht.

Super gelegen.

Die Sauna ist super und war schon nach 1,5 Std. auf 60-70 grad.

Das Wildnisbad konnten wir, wetterbedingt, nicht nutzen.

Alles in allem: sehr zu empfehlen 👍🏻 wir kommen gern wieder


Büll, 2023 

Vielen Dank für diesen tollen Urlaub. Das Haus ist super toll. Tolle Lage, tolle Ausstattung und was für eine Aussicht.

Alles persönlich eingerichtet. Der Kontakt war auch immer sehr nett und klappte trotz der verschiedenen Sprachen sehr gut. Immer schnelle Antworten.
Wir kommen wieder.
LG ausm Hohen Norden von Deutschland